Licencia commons

Licencia de Creative Commons
Fortificacions i trinxeres del País Valencià by José V. Durbán Aparisi is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial 4.0 Internacional License.

martes, noviembre 11, 2014

La línea defensiva X.Y.Z. al seu pas per Almenara i la Llosa.

Del 8 al 25 de novembre es pot visitar una bona exposició sobre aspectes de la línea defensiva XYZ al seu pas per Almenara i la Llosa.
Amb motiu del 75 aniversari del final de la Guerra Civil i al Palau dels Marquesos de Virel (La Vall d'Uixó). 
Una demostració de com poc a poc anem fent cami i cada vegada hi ha mes interés per tot arreu en la defensa del patrimoni valencià de la Guerra Civil (1936-39). Us anime'm a visitar-la.

jueves, noviembre 06, 2014

PRESENTACIÓ DE LLLIBRES.

Estimats companys i estimades companyes:

El proper dijous dia 13 presentarem a la llibreria Valdeska de València dos llibres que resumeixen el treball realitzat durant aquestos anys sobre les rutes didàctiques al voltant dels anys de la II República. Acompanyats per Javier Navarro , professor d'història contemporània de la Universitat de València tant José Azkarraga com jo mateix estarem encantats de trovar-vos.

Els llibres intenten fer una aproximació a la València capital de la República mitjançant una passejada per els seus carrers i edificis mes emblemàtics, ministeris, cases de la cultura, refugis de guerra...
Com un recorregut per les fortificacions i trinxeres mes properes a València, quan aquesta ciutat es movilitza per impedir la caiguda de la Capital davant l'ofensiva feixista. 
Dos maneres de conèixer el nostre passat, les seues dificultats en la defensa de la democràcia, un patrimoni de tots els valencians, per rescatar de l'oblit i la desmemòria.
Els llibres compten amb el disseny de Manel Granell. La vostra presència ens ajudarà a continuar.