Licencia commons

Licencia de Creative Commons
Fortificacions i trinxeres del País Valencià by José V. Durbán Aparisi is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial 4.0 Internacional License.

jueves, marzo 30, 2017

El Ple de les Corts Valencianes aprova per unanimitat la Modificació de la LLei 4/98.

El ple de les Corts Valencianes ha aprovat, avui 29 de març, la modificació de la LLei 4/98 del Patrimoni Cultural Valencià presentada pel grup parlamentari de Compromís.
El diputat Francesc Garcia ha fet una defensa del dictamen de la comissió de Cultura que va tenir lloc el passat 12 de juliol i que consistia en la Modificació de la LLei del Patrimoni Cultural Valencià per tal de donar cabuda als elements patrimonials del periode de la Guerra Civil (1936-1939) al País Valencià.
Una modificació llargament demandada des de aquest bloc que va iniciar la seua trajectoria de reivindicació d'aquest patrimoni en 2006. Avui, quasi 11 anys després d'aquella data i amb la participació d'una gran quantitat de col.lectius, institucions, administracions i persones a titol individual s'ha aconseguit donar un important pas en el reconeixèment legal d'aquest patrimoni de tots.
Ens felicitem de bon grau i volem que serveisca d'homenatge i memòria a totes aquelles persones que van participar en la seua recuperació i a tots aquells que formaren part d'aquella història que és, també, la nostra.
Confiem que aquest pas contribuirà també a facilitar les passeres per la recuperació i posada en valor d'aquest patrimoni des d' un punt de vista social,  cultural i democràtic.

No hay comentarios: